Kek coklat with peach



Ni plak homemade moist chocolate cake with peach yg aku buat. Sbb aku suka sgt buah peach tu so aku susun abis satu tin peach kat atas dan tengah kek ni kakakakakaaa..... Jakun okeh! mcm tak penah mkn peach je gamaknya. Hua hua hua. Tak sempat snap dah kena potong ngan En. Wan. Deco dia korang ampunkan jekla almaklumla budak baru belajar. "Kerastangan" amat jelas but asal ada minat dan keinginan keras pun kerasla asalkan bila masuk perut rasa nyaman okeh! Aku suka! Anak anak dan En Wanpun suka.
En. Wan punya xpresi mmg ada sket menyakitkan hati aku yg dah berhempas pulas membanting tulang buat ni.

Expresi En. Wan ialah............................................................................................................................................. tiada expresi langsung! <--- sgt hampeh!

2 commentos:

Chempaka Aurora said...

gud jobs my fwen..keep it up bebeh.pasni leh buat kek utk sebeday danish & irfan plak.

aloNgwaNida said...

Yeah sudah semestinya kakakakakaa...