Mmg Nak MAMPOS!!!!

Pasangan yg mcm pukimak!!



Nak tau apa bende aku nk citer meh aku citer. Hari ni mmg mencabar sungguh. Dahla 2 3 ari lepas laki dia yg konon kaya kedekut tu boleh call office, ckp ngan bini dia pastu buleh suh bini dia transfer call ke aku. Aku mcm apahal plak laki dia ni nak ckp ngan aku? Cuba agak apa dia nak suh aku buat? Dia buat OT (keje as dispatch anta document for shipping company yg bagi kenaikkan ke dia setahun RM40.00- dengan TULISAN YG BESAR AKU TULIS RM40.00) suh aku tolong halaukan anjing tuk bini dia bila bini dia nak balik jalan kaki ke bus stop petang kang dan setiap kali halau aku dpt comission. Aku memula terkejut.. haih ni lawak bodoh ke lawak babi ke lawak sial? Dlm ati terdetik, kalo stakat keje pencacai cam tu nak perli perli aku bab duit? Ko ada suluh tak muka ko kat cermin? Besar sangat ke gaji ko sampai nak upah upah aku just for the sake nak halau anjing tuk bini ko yang tak reti berdikari tu. Semer nak menempek kat pelir laki, aku plak nak jadi barua ko halaukan anjing tuk bini ko. Apa ko pk muka ko banyak cantek? Dari ko suh aku halau babi baik ko redhokan je bini ko tu di baham dek anjing! Hah kan senang abis citer! Apala susah sangat ko nak pk? Tula len kali p skolah otak letak kat kepala bang, bukan letak kat kepala lutut ko atau kat tapak kaki ko. Ckp siang pandang pandang sket, ckp malam dgr dgr- jgn macam sakai babi sial pukimak ckp bebukan ngan aku. Pasal mulut ko la aku berangin satu badan ngan bini ko dari ari lepas ko ckp sampai skang. Pasal ko ckp kat aku camtula mulai dari hari ni, mampos aku tak bawak bini ko kuor lunch. Nak p mentekedarah sila berjalan kaki sendiri. Aku penat jadi barua org angkut p lunch sana sini, tapi balasan yang aku dapat mcm sial! Bukan dari bini dia tp lebih mahakarya hebat balasan mcm sial babi pukimak dari laki dia. Weh wake up la sket, sedar sket diri ko tu. Aku bawak bini ko ke hulu ke hilir p lunch, penah ko call aku ckp tema kasih tak? What the pakk (ayat kober) la ko. Si bini dia yg banggang lagi bendul ni, keesokkannya buleh Tanya aku, apa Encik Wan ckp bila aku ckp pasal laki dia suh aku halaukan anjing tuk dia. Aku kober je aku ckp Wan senyum je. Hakikatnya laki aku ckp, apa pasal mulut laki dia cam barua bau longkang. Jumpa tengah jalan sya tumbuk muka dia kang baru tau. Apa dia ingat bini dia lawa sangat ke sampai nak kena escort balik keje siap halau halau anjing semer. Bagi tau dia jangan nak mengHANJING ngan bini org eh<< ni ayat Encik Wan. Best tak laki aku punya ayat. Encik Wan tu Nampak je lemah lembut sopan santun, tp skalik dia bukak ayat power rangers dia mao tembus lubang telinga ok.


Dan arini menambah amarah aku pada bini dia tu bila aku mintak EA form yg dah berabad aku mintak dia tarik muka. Aku dlm hati apa barua perangai camni? Dah la 2 3 kali pasal ko buta huruf sangat tengok kat incoming email aku kena bamboo ngan bos konon aku tak reply supplier dari China. Sebulan baper kali ko nak aku tadah telinga aku pasal kebodohan ko yg tahap nak mampos tu dgr bos marah marah aku dan tarik muka ngan aku? Ko nak mampos ke apa? Ko nak control je ayu ko dlm opis, aku plak nak jadi barua dgr apa bos ckp pasal mende yg ko sendiri tak reti nak bagi tau aku! BANGGANG!!! Bini bos dah 2 3 kali call aku minggu ni Tanya pasal EA form. Bila aku Tanya tarik muka dan mula hempas hempas barang. Weii pompuan.. aku sketpun tak takut ngan hentakan meja ko tu la. Ko pk aku mati ke ko tak ckp ngan aku (sebenarnya happy tak berckp sbb mmg aku dah penat berckp sbb dia ni keje asik berckp. Kalo takde bos lagila adoiyaiii berckp je kejenya dari pagi sampai petang. Aku yg becok ni pun naik malas nak mendgrnya. BOSAN TAU BOSAN!! BINGIT!)


SO korang nak tau apa aku nak gelar pasangan yg sweet couple ni. Pasangan babi pukimak sial!! Hah tu nama dia. Kalo ko tak nak keje bebetul ko anta surat resign meh kali ni aku rekemen bos approved. Ko kejepun mcm tak keje. Kedatangan bagus awal awal pagi dah datang, tapi masuk keje pun bukak YM berchatting, pastu bergayut, pastu YM ngurat jantan dlm YM. Ngan laki ko takut tp gatal ko buleh tahan. Aku dah sound bab jantan ni dua tiga kali tp ko mmg sepsis pekak la aku rasa. Pekak badak banggang nak mampos!!! Kang aku report ngan laki ko perangai ko kang mao ko makan terajang laki ko terperuk bawah katil! Bodoh. Laki ko tu plak sakai keluar dari hutan mana ntah? Tetiba nak ckp ngan aku suh aku halau anjing. Perangai ko tu kan sebiji mcm Hanjing tau. Eloknya ko tu jadi HANJING pastu ekor puki bini ko escort dia balik kat bus stop. Tak payah menyusahkan org lain okeh!!


HAH PUAS ATI AKU!!! Yehaaaaaaaaa....

Quote ari ni:

Org yang bodoh dan nak belajar kita buleh ajar - No problems...
Org yang bodoh dan tak nak belajar eloknya amik pisau tikam kasik mampos. Sbb kebodohan dia menyusahkan pekerja lain okeh! Senang citer tak payah ckp banyak!!

1 commentos:

Chempaka Aurora said...

Erk...ribut taufan la nina nino sudah melanda tanpa ku sedari. Aku rasa aku tahu siapa mereka yg badigol baldihell itu.