Lelaki tunjuk bird (Kalo muda) Lelaki tua tunjuk kopok lekor kalo dah tua kakakakakaka...

Miahahahahaaa..... entry ni bukan tuk melucah ke apa ke just nak share satu entry berantai dari sahabat lama aku iaitu cik piah tentang insiden lelaki tua menggesel kopok lekor dia kat awek dlm bas.

Aku penah melalui situasi ini tetapi tidak penah sampai bergesella. Bertuah ko kalo dpt gesel ngan aku... kompom aku tarik pastu aku gulung gulung pastu aku tarikkkk pastu lepas cam lastik. Kompom bunyik pelepek. Hahahahaaaa... Yang kena bukan aku tapi kawan satu opis aku nama Mala. Kami naik bas metro pd hari sabtu dari subang jaya menuju ke sunway. Minah ni jenis nerd tak penah kena kaco bab bab kemaluan ni. Kalo bos aku usik usik bende bende pakwe makwe datingpun aku rasa dia boleh mati kejang dgr dek malunya.

So kebetulan aritu bas metro penuh, sabtukan aku pun jenis suka pakai jeans kasut sport. Senang aku nak bergelentangan kat sunway pyramid mengabihkan masa dan duit aku time tu. So kami naik sesama. Dan sbb bas penuh kami terpaksa berdiri dan memegang besi berdiri tu. Memula kami sembang elok je. Tetiba aku tgk muka minah ni dah kemut kemut merah padam cam tengah menahan perasaan je.

Aku: Eii pesal?
Mala: Ida u tgk apa org belakang i buat kat i ni?

Aku pun tolehla kat belakang dia. Guess what? ada satu bangla pukimak aram jadah rambut kinting ala pussy cat sedang melengkungkan pinggang dia sehingga kemaluan dia bersentuhan dengan bontot kawan aku ni. Aku memula sentap. Tapi aku tgk muka bangla babi tu menten stim je. Dlm ati aku bukan ckp bakul sumpah dah satu kontena aku menyumpah.

Sbb aku ni samseng yg tak berapa nak samseng ngan kondisi badan yg agak mantapla waktu tu aku pun ligat memikirkan rancangan. Akhirnya aku dpt idea.

Aku: Mala... i kira sampai tiga u move ke belah sana, i will turn and face him.
Mala: Can we do that?
Aku: U nak ikut plan i ke u nak layan stim bangla ni?
Mala: Angguk angguk tp kat kelopak mata aku dah nampak dia nak nangis.
Aku: 1... 2.... 3 now!

So malas beralih ke jauh sedikit dan aku berpusing mengadap bangla tu. Bangla tu muka cam terkejut bila aku pandang kemaluan dia aku tanya.. ngan sore yg kuat dan merdu miahahahahahaaa... keji cam samseng masa tu.

Aku: Heiii!! U buat apa hah? Gesel apa? Nak mampos?!!!
Bangla: Err err errr.

Kebetulan konduktor bas tu budak sabah yg baik ngan aku... almaklum ensem so aku suka la usha usha, cuba kalo tak ensem? Arammm!!!!

KOndutor bas: Hey asal?
Aku: Ko tgkla ni bangla ni duk gesel burung mandul dia kat kawan aku kuang ajar betul!!!

Driver bas berhentikan bas, konduktor tu dah menuju ke depan nak face bangla ni, skalik dia lari mencanak canak turun dari bas. Sambil betul betulkan seluar dan berlari. Driver bas keluar kat pintu nak kejar tp dia dah mencanak canak lari (sama mencanak la dengan kopok lekor dia tu jadah aram!!)

Driver: Bai lu naik bas gua agik.. pecah muka lu wa tumbuk. Banggang punya bangla.
Konduktor bas tu mai kat aku, dah lupa nama dia tp still ingat orgnya rendah rendah dan berkulit cerah.

Dia datang dekat gelak gelak.
Konduktor bas: Sapa yg kena.
Aku: Tu ha.
Aku tunjuk jari kat Mala tp minah tu dah tekup muka nangis. Konduktor bas tu gelak dan ckp..

Konduktor: Sib baik gesel kat dia, kalo gesel kat ko aku rasa mao terbang tinggi burung dia tu..hahahahahahaaaa

Bukan dia je gelak ok, satu bas metro gelak.. bangkai sungguh! Ko ingat lawak ek, ni seksual harassment tau. Kawan aku punya muka kalo toreh ngan pisau pun aku rasa tak berdarah.

So rentetan dari peristiwa tu aku jadi tambah baik ngan konduktor bas tu dan kalo aku tahan bas aku sentiasa dpt tempat duduk. Dengan alasan dia... ni tempat samseng burung lisut? Boleh camtuh? Jibaukk!!!

2 commentos:

Chempaka Aurora said...

baca tajuk aje aku dah ketawa sampai keluar air mata..kopok lesut....sungguh kureng asam bangla tu...

Yati said...

Next time, pukul je dengan payung. Dulu masa saya kerja, mana-mana pergi bawak payung. Bukan untuk hujan dan panas je, untuk hal-hal tak diingini macam ni la. :)