Cakap pasal kemaluan.!

Aku ada masalah lately ni, masalah member chat aku yg kekonon lelaki singh yg kaya raya bawak BMW sound proof apa pundek bagai semer berckp tentang satu isu yg paling aku takleh blahla walaupun aku dah kawin.

Asal chat ngan aku dia akan ckp smlm ada pompuan indon nak raba dia.
Asal chat ngan aku dia akan ckp tadi kat kedai makan ada perempuan sengaja wat wat bergesel ngan kemaluan dia.
Asal chat ngan aku dia akan ckp kelmarin dia nak g massage tp pompuan massage tu lebih xcited nak massage kemaluan dia.

Adoi. Ko boleh jangan bagi aku memaki tak babi!!! Ko pk kemaluan ko tu hot sangat ke sampai kat kedai makanpun pompuan nak bergesel ngan kemaluan ko. Sebelum ko ckp ko xray dulu tengkorak ko boleh tak? Ko ni penah terhentak kat mana mana batu ke yg sampai sengal takde citer lain selain nak hint hint aku tentang hotnya kemaluan ko!! Aku tak luak la setannn!!! Apa banggang sangat ko nak paham!!!!! Aku bukan cam ko sex maniac. Len kali kalo kekecik takmo mampos bila ko dah tua nak masuk 40 ni ko sila terjun bangunan 30 tingkat boleh tak? Jgn duk pm aku ckp cam bodoh! Aku berbulu betul sepesis jantan banggang camni. Kata aku kawan tp asik ckp pasal kemaluan. Kemaluan aku ni kemaluan aku tu kemaluan aku camni kemaluan aku camtu!

Heh bai, aku penah dgr org ckp singh ni mmg takde keje lain asikla keje nak beromen, tp skang ni aku bukan je penah dgr tapi ni aku dah terserempak ngan sex maniac keluar dari zoo mana aku pun tak pasti. Laki aku hot okeh, kemaluan laki aku usah ckpla!!! Ko mmg tak boleh celen lagik. Boleh tak kalo ko ckp beralas sket!

Kata educated, hidup penuh dengan moral, agama ko tinggi KLCC kalo semayang 30 jam tak sah, tapi perangai serupa babik!! Sib baikla ko kapir laknat okeh, kalo ko Muslim ko sendiri mao ingatla aku tarbiyah kan ko sket. Bahalol nak mampos. Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Berbulu!


Note: Dah la muka ko tak ensem. Rupa cam sami nak semayang kat batu caves, ngan rambut ko ngalahkan rambut babun berbulu sana sini cam apa ntah. At least sedar diri sket kalo muka tak ensem body tak mantap, perangai biar semenggah sket. Aku cukup berbulu spesis konon hebat ni!!! Bodohhh!

1 commentos:

Chempaka Aurora said...

alamak...tak habis-habis lagi ke? itu dah kira gangguan seksual secara global tu..boleh report nih!