Pompuan ini melecehkan? Ye ker? Well... read my lips.. Ada aku kisahhh??!!! hahahahaha

Perbualan aku dengan seekor boya tasik chini yang terperangkap dlm jerangkap samar awek suka kontrol kongkong dan suka menyibuk dlm idop dia.. (dulula skang awek tu dah serik nak mengejor dia agaknya hua huaa hua hua)

si selenge: kekadang rase seronok tak perlu pkkan pasal pompuan
alongwanida_102: kalo pemikiran kamo camtu bagusla
si selenge: hehehe
alongwanida_102 : pompuan ni mmg melecehkan
alongwanida_102 : (kutuk kaum sendiri) (hati aku panas ni!)
alongwanida_102 : tp mmg hakikatnya pun kakakakak
si selenge : saya tak ckp menyusahkan
si selenge: cam skang nie.. saya bley pegi mane nk pegi
si selenge: wat ape nk wat
si selenge: kwn ngan sape saya nk kwn
alongwanida_102: ye sya paham
alongwanida_102 : kan sya ckp tadi pompuan mmg melecehkan
si selenge: hehehe
si selenge: yer kot
alongwanida_102 : (ooiii org laki tu tak sedar ke diapun menyusahkan jugak kekadang! ciss)
si selenge: hahahaha
si selenge: tak pasan plak yg tue
si selenge: coz kekadang pompuan akan rase laki nie mementingkan diri sendiri kan
alongwanida_102 : takdepun
alongwanida_102 : kami ni benarnya tak kisahpun
alongwanida_102 : kalo org tu takde kene mengena ngan kita org
alongwanida_102 : tp kalo bf ke
alongwanida_102 : suami ke
alongwanida_102 : lu makan pengat lu sendiri mao ingatla
si selenge:hahahahaha
si selenge: yer jugak kan
alongwanida_102 : hah tau takpa

Bab pompuan menyusahkan ko ko nampak je. Bab diri sendiri, boleh jawab tak perasan plak. Ewah ewah banyak berkilat periuk belanga ko kat umah nak bagi statement berani bunuh diri camtu. Sib baik ko nak g semayang jumaat (aku agak jela sbb dan dan nak kuor plak kan kakakakka) kalo lama sket nyembang ngan aku sah sah aku bertukar jadi naga cam dlm slot citer Melvin tu. Kuor api tang semer tempat yang berlubang ko sendiri mao ingatla bila aku fire ko sampai hangus! Ek eleh sesuka je.

Tapi kenyataannya betul aku as pompuan pun tak nafikan pompuan ni kekadang mmg melecehkan, but well, u deal with human beings ok. Bukan barbie doll atau babi doll so apa ko expect? Perfectionist? Angelito? Eh Hellooo! (Sambil petik petik jari depan muka si selenge ni - imagine jekla kakakak)  Wake up sket. Nak pasangan perfect amik cermin suluh diri sendiri dulu? Kita? Perfecto kah? Ke kah kah kah je yg lebihnya.

 Lelaki ke pompuan ke boths ada baik ada buruk. Jgn ingat dlm sesuatu hubungan ko nak 27 jam labels pompuan lecehla cerewet la, kuat membebella (well ni aku la ni kan hhuhuhuhu) ngongkong apa bagai semer. Diri sendiri semer baik baik belaka. Pundekss la. Angkat middle finger okeh meh aku buat aksi jejilat sket.. hahahahahaa mamposssss!!!

Kepada si selenge ni, aku mmg kawan merangkap musuh baik ko. ( Which refers kepada betapa baiknya aku buleh jadi time baik dan betapa kejinya aku buleh jadi time aku dah benci ek.) Kalo ko takmo melecehkan idop ko yg aku konsider since the very beginning mmg dlm kelecehan semenjang tu, baik ko tempah barbie doll bebesar mcm besar manusia tu, declare jadi awek pastu ko gentel je la barbie doll tu sampai ke tua. Hah senang abis citer. Kompom takde dia nak bebel ke ko, ajak ko p dating ngabihkan gaji ko. ngongkong ko, sibuk sibuk tanya baper banyak duit ko dah simpan nak minang dia .. sbb ko dah belipun dia. Paling mahai kalo besar org barbie doll tu rega paling bangsat pun dlm 1k je. Ko p la gentel dia... atas bawah depan belakang.... gentella sampai kepam! Hah puas?


Kakakakakakakakakakaaa...... adoila keji gila statement aku arini. But

ADA AKU KISAHHH??!!!!

4 commentos:

Chempaka Aurora said...

antara entry ko yang terpanjang pernah aku baca. nak layan sgt, sat g kena join discussion balik. nanti-nantilah aku komen lain. hahahaha. kalo ko nak jadi naga, aku syorkan ko jadi naga mcm dalam citer beowulf, mantopsssss noks!

aloNgwaNida said...

Tula pasal, asal aku tak terpk pasal nak jadik beowulf ek. Lepas tengah malam aku leh jadi comei balik kakakakakaaa.....

Sila sila komen. Entry kali ni mmg sesuai utk di komen oleh para gf para isteri dan para para :)) takpun si penglipur lara.

Ataupun id lama ko apa ek? Lara Mikhael ek... hua hua hua hua..
Ko sibuk semedang la skang ni nak ajak tenet kat YM pun susah adoilaaaa...

green apple said...

pompuan bukan cerewet la. cuma laki tu je yang bersikap sambil lewa.

abis kalau dah ko campak spender merata-rata padahal bakul baju kotor ada kat tepi takkan nak suruh aku berdondang sayang kottttt.

eh, laki saper pulak yang aku cerita ni?

aloNgwaNida said...

D, hahahahaaa.... Betul betul sokong pendapat D. Tula kan laki ni asik kita nyusahkan je, diri sendiri tak nampak plak apa kurang cam ampeh..