Rasa nak melempang! Pangggg!

Entry ni spesel tuk bos En. Wan.

Kepada: Joe (Kawan Chat YM aku!)
Dari : Bini En. Wan.
Per: Nak melempang pp ko yg montel tu boleh?

Kepada En. Joe,

Kenapa En Joe suka hantar laki sya pergi keje site kat kedah tu bertahun tahun. Kalo tak anta dia anta org lain company En. boleh bankrupt kah? Ke En. mmg gatal telo, suka anta laki sya jauh jauh pastu bila jumpa En. akan tanya sya soalan bodoh camni:-

Joe: Selalu suh Wan balik. Kekejap anak sakit kekejap anak demam. Anak demam ka mak dia demam.

Eh! Lagi ko mao tanya, aku ni kalo laki aku takde atas bawah kiri kanan depan belakang semer demam. Ko nak aku tunjuk kah part mana yang demam paling teruk? Jeng jeng jeng selak sket selak sket (Kakakaka cam sial je ayatnya! Argh mampos!!!)

Joe: Anak ko ni lasak sangat, apa kata ko carikkan dia mak tiri Long, tentu lepas ni anak ko baik.

(Soklan ni mmg aku takleh blah okeh. Ni namanya soalan mintak di maki secara FOC. Percuma bang percuma!)

Aku: Asal, nak jadi cam ko ke? Kawin lebih dari satu beromen pastu cerai? Pastu kawin agik kawin agik? Eh Joe, bukan ko stock takut nak mampos ngan bini ke? (hua hua hua. aku tanya soklan ni takde belas kasihan. Dan itu telah menjadi ubat yg sgt mujarab pada kawan aku merangkap bos laki aku supaya berhati hati bila bergurau ngan aku. Kan aku penah ckp nampak je aku ni baik, tapi kalo ko salah sungkit tempat.. mmg aku kasik ko ayat power rangers sampai terjungkit la telo ko gamaknya. So lepas tu takde BRAN dah nak usik usik aku camtu. Takut errkkk.. takut aku pecah lobang kat bini ko. Alalalalalala tau takuttttttttttttttt takutttttttttttttt!!)

So berbalik pada topik anta p site jejauh dan bertahun tahun.

En Joe, silala anda fikirkan kebajikan pekerja sket. Kalo anta laki org keje site jejauh berbulan bulan, ko tak pk dia buleh jadi weng ke sbb air naik sampai ke pala? Kat mana dia nak baya bill? Kerja sendiri dlm bilik air? Nnt pekerja ko jadi meroyan, ko tau sbb apa? Sbb asal bil naik nak kena memerap dlm bilik air. Bil naik nak memerap dlm bilik air. Aktiviti ini sangat tak sihat okeh! Sila amik perhatian yg lebih lebih berat kat isu ni.

Kedua: Tu baru laki dia weng, ko blum tengok bini dia weng lagik!!! Hah hah! Ada bran? Ada bran? Rahsia kat tangan aku ni. Kang aku pecahkan kat bini ko kang! Baru padan muka ko tuh. (saja taknak elaborate pasal aku weng sbb cam tak rasional je nak citer kat sini kakakakakaa. )

So, dgr kabar ko dpt pojek 20 juta kat seremban dan 8 juta kat sarawak. Ko dah anta laki aku p kedah bertahun, kalo ko letak org len kat seremban, ko anta laki aku p sarawak. Ko siap ek. Aku amukkan kete BMW baru ko kat opis tu kang. Aku tulis ngan pisau. "saya bos bongok!"

Hah dah! Puas ati aku.

Benggang ni En. Wan kena p Kedah balik isnin ni. Tak sampai 2 minggu lepak ngan kita org anak branak dah kena panggil pergi balik. Watthemotherfuckerlaaaaa!!

Haihhhhh! Benggangnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku!!!!!

2 commentos:

Chempaka Aurora said...

owoooo..ini memang amarah yang boleh mendatangkan pertupbahan darah. adakah? kehadapan encik yang dimaksudkan, jgnlah jadi majikan yang sak sak yuuuu. terima kasih.

aloNgwaNida said...

Hua hua hua.. pertupbahan darah tu sama cam pertumpahan darah ke mek ? Hahahahaaa...

Dia dah pergi pun pagi ni. Hati aku jadi sayu. Takpe ah dah kerja kan.. 2 3 ari nnt aku okla balik (Ayat sengal tahap Yoo Gabba Gabbaaa!) Sila goyang bontot sket! hahahahahkkk