Hadiah besday dari Encik Wan Rohizal



Yesszaaaaa.... ni adiah dari org. Hak hak hak nak sama ngan kaler mejakan? hahahha nak wat camne redha jekla. Tapi cantek aku suka. (Mmgla cantek dan ko suka dah tu org beli tuk ko kan, cuba nak beli sendiri semer tak cantek semer tak lawo.. banyak songeh sungguh!).

Anyway, terima kasih cik abang sayang kerna membelikan sya beg duit yg sangat comel ini. (Ehem ehem tahun depan beli la beg yg besar sket plak.. alaaaa yg org kendong tu (handbagla plak ni hahahahaaa).

Harapan aku pada beg duit ini ialah semoga duit tak putus putus masuk (not bebesar sket kalo bleh yg ribu riban huhuhuuhuhuuuuu). Dan semoga dengan hadiah ini akan lebih membakar semangat aku yg baru setahun jagung ni nak buat sales. Bak kata Encik Wan, beg duit kalo dah besar duit yg masuk dlm diapun mesti besar besar. Eh banyak bunyik plak, suh beli Bonia kang baru padan muka. Hahahahaa....

2 commentos:

Chempaka Aurora said...

Wah, dah dapat prezzie dr cik abe. Beh...beh. Guna molek deh.

aloNgwaNida said...

Molek molek... aisey. Kecek klate mu ni. malu kawe nak jawob. Kawe hok lulus agik speking klate ni. Bak kata green apple belum ekselleng... hahahhaaa ampeh .